Ik ga op vakantie & neem mee…


Wanneer ik mijn valies maak om op vakantie te gaan, zijn er enkele dingen die er altijd zullen inzitten. Of het nu een citytrip, avontuurlijke trip of een strandvakantie is. In deze blog neem ik jullie mee in mijn duurzame toilettas. Ook op vakantie kan je nog altijd een verschil maken.


Dus, wat nam ik allemaal mee in mijn valiesje deze zomer?

  • Eerst en vooral: zonnecrème, zonnebril & bikini Ik kan het niet vaak genoeg herhalen, maar het is zo belangrijk om je huid & ogen te beschermen tegen de zon. Daarom neem ik mijn zonnecrème met SPF 50 mee. Nog een pluspuntje: deze zonnecrème is niet schadelijk voor het leven in de zee en zit boordevol mineralen om je huid nog meer te beschermen.

  • Body bar lavendel & shampoo bar kokos Na een dagje zweten een zalige douche kunnen nemen met deze frisse geuren is echt hemels. Doordat ze zo compact en niet liquide zijn, kan je ze ook makkelijk meenemen op het vliegtuig.

  • Opbergzakje bars & shampoo bar blikje Deze neem ik ook standaard mee in mijn toilettas. Ze zijn handig om je bars in op te bergen. Het opbergzakje kan je ook gebruiken om je huid mee te exfoliëren. Hellloooo gebruinde huid!

  • Body crème kokos Ik heb een heel gevoelige huid & na een dagje vol activiteiten doet deze hydraterende body crème echt wonderen.

  • Safety razor & herbruikbaar oorstokje Waar zijn die gladde benen? Voor mij een absolute must-have om mee te nemen op vakantie. Daarnaast neem ik ook altijd mijn herbruikbaar oorstokje mee. Het neemt zo weinig plaatst in beslag en is zoveel handiger dan de wegwerp oorstokjes.

  • Deodorant sweet senses Ik vind deze deo het beste ruiken, zeker voor in de zomer. Het heeft een frisse en fleurige geur.

  • Tandpasta tabletten & tandenborstel De tandpasta tabletten zijn superhandig. Je kan ze meenemen op het vliegtuig & nemen niet veel plaats in.

  • Last but not least: een mooie toilettas om alles in weg te steken.

Enkel nog een goed boek & mijn fototoestel en ik ben er helemaal klaar voor!

gif

Wat zijn voor jullie nog absolute must-haves op vakantie? Laat het me zeker weten! ;-)

xoxo Sofie


3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik moet iets vertellen

Ik denk dat ik elf jaar was toen ik voor het eerst alleen naar school mocht fietsen. Ik stond na school nog even met mijn vriendinnen te praten toen er plots iemand passeerde. Een meisje met een grote