Ik moet iets vertellen


Ik denk dat ik elf jaar was toen ik voor het eerst alleen naar school mocht fietsen. Ik stond na school nog even met mijn vriendinnen te praten toen er plots iemand passeerde. Een meisje met een grote lolly. Toegegeven, ik was jaloers. Maar wat ik me vooral herinner is hoe dat meisje het plastic omhulsel van de lolly gewoon op straat gooide. Ik werd kwaad. Er was een vuilbak enkele meters verder.


Het zat denk ik altijd al in mij, om iets te doen rond ecologie en duurzaamheid. De laatste jaren ben ik dan ook steeds meer beginnen opzoeken over een duurzame levensstijl en ben ik steeds meer beginnen opletten om zo weinig mogelijk afval te gebruiken. Ik broedde al even op een idee om daar iets meer mee te doen.


En dan kwam - je raadt het al - de coronacrisis. Ik had plots meer tijd om na te denken en mijn creatieve geest klopte overuren. Enkele maanden later zag heyitssoof het daglicht. Vol enthousiasme begon ik mijn webshop en al snel werd ik overdonderd door jullie geweldige reacties. Het werd al snel duidelijk: er zijn veel gelijkgezinden.


Ik had nooit durven dromen zo’n vliegende start te kunnen nemen. Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk. Nu ik enkele maanden bezig ben, wil ik dan ook een stapje verder gaan. Daarom lanceer ik binnenkort een grote drop aan nieuwe producten, een nieuw logo, een blog met tips en tricks én tutorialvideo’s.


Wil je op de hoogte blijven van al die nieuwigheden en wil je af en toe updates in je mailbox krijgen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.


Tot snel!

xoxo

Sofie72 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven