Welke shampoo bar past bij jouw haar?Heb je het ook gehad met alle plastic shampooflessen die in je badkamer rondslingeren? En wil je graag een shampoo die niet vol overbodige chemicaliën zit en je hoofdhuid aantasten? Dan zijn shampoo bars écht iets voor jou.


In mijn webshop vind je een tiental verschillende shampoo bars. Maar welke past nu het best bij jouw haartype? Met deze gids vind je op 1-2-3 de bar die het best bij jou past.


Normaal tot droog haar

Als je normaal haar hebt dat toch wat extra voeding kan gebruiken, ga je het best voor een van deze shampoo bars:

Droog haar

Heb je droog, afgebroken en pluizig haar? Dan heb je een shampoo bar nodig die extra verzorging biedt. Deze shampoo bar is daarvoor geschikt:

Normaal tot vet haar

Als je normaal tot vet haar hebt, zoek je een shampoo bar die je haren zuivert én verfrist. Deze shampoo is daarvoor geschikt:

Vet haar

Heb je snel last van vettig haar, ook al heb je nog niet zo lang geleden je haar gewassen? Deze shampoo bars helpen om de vetten op je hoofdhuid op peil te brengen:

Gevoelige hoofdhuid

Als je vaak last hebt van een prikkelende, gevoelige hoofdhuid, heb je een shampoo bar nodig die je hoofdhuid kan kalmeren. Deze is daarvoor geschikt:

Schilfers en roos

Als je hoofdhuid jeukt en gevoelig is omdat last hebt van roos, dan kunnen deze shampoo bars helpen:

Blond of grijs

Zoek je een shampoo die de gele tinten uit je haar verwijdert? Dan is deze zilvershampoo geschikt voor jouw haar:

Alle haartypes

Heb je niet echt een specifiek haartype? Of weet je niet goed welk haartype je hebt? Dan zijn deze shampoo bars perfect voor jou:


Waarom zou je een shampoo bar kopen? Eigenlijk zijn het stukken zeep, speciaal voor je haar. Ze zijn dan ook zero waste en plasticvrij. Omdat je dus niet om de zoveel weken een plastic bus weg moet gooien, is het veel beter voor het milieu dan gewone shampoo. De shampoo bars gaan ook langer mee. Gemiddeld kan je je haar zo’n tachtig keer wassen met een shampoo bar. Met gewone shampoo in flessen is dat gemiddeld 25 keer. Bovendien zitten er geen conserveringsmiddelen in de bars en schuimen ze ook heel goed.


Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Of wil je graag wat meer informatie over hoe je de shampoo bars gebruikt? Aarzel niet om contact met me op te nemen: contact@heyitssoof.com. Of wil je graag op de hoogte worden gehouden van nieuwe updates? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.


Shine on

xoxo

Sofie
95 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik moet iets vertellen

Ik denk dat ik elf jaar was toen ik voor het eerst alleen naar school mocht fietsen. Ik stond na school nog even met mijn vriendinnen te praten toen er plots iemand passeerde. Een meisje met een grote