Verzenden & retourneren

Wanneer je een bestelling boven de 30 euro plaatst, betaal je geen verzendkosten. Wanneer je een bestelling onder de 30 euro plaatst, betaal je 3,50 euro verzendkosten.

 

Je kan ook kiezen voor afhaling en dan betaal je geen verzendkosten. Je ontvangt een mail van zodra je bestelling klaarstaat voor afhaling.

Vanaf maandag 7/09/2020 is het ook mogelijk om je bestelling in Gent af te halen. Ik kan uiteraard niet op 2 plekken tegelijk zijn, daarom wel een paar richtlijnen: 

 

  • Ik ben een kotstudent in Gent, m.a.w. in de week (ma – vrij) zal je je bestelling na afspraak kunnen afhalen in Gent. 

 

  • In het weekend (za – zon) kan je je bestelling na afspraak afhalen in Asse.

 

Uiteraard kan je je bestelling ook nog altijd laten opsturen. Boven een bestelling van €30 betaal je daar zelfs geen verzendkosten meer op! Bestel je minder dan €30? Dan betaal je €3,50 verzendkosten. Alle bestellingen worden via BPost verzonden. Ik doe er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Je kan je bestelling binnen de 3 à 5 werkdagen verwachten. 

 

Adres Gent: 

Sint-Lievenslaan 272A

9000 Gent 

(felblauwe deur)

 

Adres Asse: 

Pottenbakkersweg 11

1730 Asse

 

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Lees dan hieronder hoe je jouw bestelling kan retourneren. 

Je bestellingen moet aan de volgende voorwaarden voldoen: 

- De artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen en ongebruikt zijn. 

- Artikelen dienen binnen de 14 dagen teruggestuurd te worden en dan ontvang je een waardebon. We hebben het recht om de gemaakte verzendingskosten af te trekken van het terug te betalen bedrag. 

Voldoe je aan deze voorwaarden? Dan kan je je bestelling retourneren. Stuur alvast een mailtje naar contact@heyitssoof.com om je retourformulier aan te vragen.

Als het pakket klaar is gemaakt voor verzending, kan je het inleveren bij het dichtstbijzijnde postkantoor om het op eigen kosten te versturen naar onderstaand adres. 

Sofie De Bisschop 

Pottenbakkersweg 11

1730 Asse

Je kan eveneens binnen de 14 dagen en na afspraak je bestelling zelf retourneren naar bovenstaand adres.